Lining Automaatio
LINING AUTOMAATIO
 
  

» AqvaMini

» AqvaSemi

» AqvaMaxi

Lampsiinlammen vedenottamo, Ruokolahti

 

Halkosaaren JV-pumppaamo, Lappeenranta

 

Lining AqvaMaxiPROSESSIOHJAUSYKSIKKÖ

Lining AqvaMaxi ohjaus- ja valvontayksikkö on erittäin havainnollinen ja selkeä prosessi-ohjausyksikkö vedenottamoille, alkalointilaitoksille, puhdistamoille sekä isoille jätevesipumppaamoille. AqvaMaxi tarjoaa käyttäjäystävällisen ja laajennettavissa olevan prosessiohjauksen sekä etähallinnan.

Erittäin laaja toiminnallisuus

AqvaMaxi yksikkö tarjoaa erittäin laajalla toiminnallisuudella varustetun prosessiohjauksen kunnallisille vedenottamoille, alkalointilaitoksille, puhdistamoille sekä isoille pääpumppaamoille. Yksikön I/O-määrä on laajennettavissa jopa 1000 pisteeseen.

Nopea ja helppo käyttöönotto

AqvaMaxi yksikön käyttöönotto tapahtuu isoa ja selkeää näyttöä käyttäen ilman erikoisohjelmistoja. Mittausten parametrointi tapahtuu näytölle avautuvalta näppäimistöltä, jolloin antureiden mahdollinen vaihto tulevaisuudessakin onnistuu laitoksen omin voimin. Prosessin toimintarajat ja säädöt tapahtuvat myös yksikön näytöltä.

Selkeä ja havainnollinen käyttö

AqvaMaxi yksikön käyttö on erittäin havainnollista suuren 10,4 tuumaisen kosketusnäytön ansiosta. Prosessin osa-alueet ovat selkeästi hallittavissa, ja symbolein varustetut toimintonäppäimet näytön oikeassa reunassa opastavat käyttöä.

Kaukovalvontajärjestelmän ala-asema

AqvaMaxi yksikkö on varustettu täysin tietoliikenneominaisuuksin. Yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin reaaliaikaisella radio- tai GPRS-modeemiyhteydellä sekä valokuitu- tai kaapeliyhteydellä. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot helposti ja vaivattomasti.

Avoin tuote

AqvaMaxi yksikön tietoliikenne on täysin avoin. Lining antaa dokumentaation ja teknisen neuvonnan täysin avoimesti järjestelmätoimittajien käyttöön kaukovalvontaan liittämistä varten.


   Lining Automaatio    Tiilenlyöjänkuja 9B, 01720 VANTAA    Puh. +358 29 006 160    Fax    aqvarex@lining.fi     
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy