Lining Automaatio
LINING AUTOMAATIO
 
  

» AqvaMini

» AqvaSemi

» AqvaMaxi

 

Lining AqvaSemi™ ohjaus- ja valvontayksikkö

Lining AqvaSemi -ohjaus- ja valvontayksikkö tarjoaa käyttäjäystävällisen ja laajennettavissa olevan pumppaamo-ohjauksen sekä etävalvonnan.

Erittäin laaja toiminnallisuus

Lining AqvaSemi -ohjaus- ja valvontayksikkö tarjoaa erittäin laajalla toiminnallisuudella varustetun pumppaamo-ohjauksen kunnallisille jätevesipumppaamoille. Yksikkö laskee pumppukohtaiset käyntiajat ja -kerrat, pumpatun sekä ulkoisen vesimäärän, pumppujen tuotot, ylivuotoajan sekä yhtaikaisen käyntiajan ja käyntikerrat.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Lining AqvaSemi -yksikön käyttöönotto on opastavan käyttöönottoavustajan ansiosta erittäin helppoa. Tarvittaessa käynti- ja hälytysrajojen säätö sekä erikoistoimintojen käyttöönotto tapahtuu helposti ja nopeasti.

Selkeä ja havainnollinen käyttö

Lining AqvaSemi -yksikön käyttö on havainnollista loogisen valikkorakenteen ja selkeän näytön ansiosta. Tarvittava informaatio pumppaamon ennakoivaan seurantaan sekä vianetsintään löytyy vaivattomasti.

Päivystäjän apuna vikatilanteissa

Pumppaamon vikatilanteissa toimii Lining AqvaSemi -yksikön infonäytöt päivystäjän apuna. Huoltotoimenpiteiden syöttö pumppaamolla mahdollistaa ajantasaisen huoltokalenterin kaukovalvontajärjestelmässä.

Kaukovalvontajärjestelmän ala-asema

Lisää vain modeemi, ja Lining AqvaSemi -yksikkö muuttuu paikallisesta ohjausyksiköstä täysiveriseksi kaukovalvontajärjestelmän ala-asemaksi. Yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin reaaliaikaisella radio- tai GPRS-modeemiyhteydellä tai kaapeliyhteydellä. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot helposti ja vaivattomasti.

Avoin ja dokumentoitu tuote

Lining AqvaSemi -yksikön selkeä manuaali ei jätä käyttäjää pulaan. Lining antaa dokumentaation ja teknisen neuvonnan täysin avoimesti järjestelmätoimittajien käyttöön kaukovalvontaan liittämistä varten.

Lataa esite  Lataa käyttöohje
   Lining Automaatio    Tiilenlyöjänkuja 9B, 01720 VANTAA    Puh. +358 29 006 160    Fax    aqvarex@lining.fi     
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy